Mindenki érkezik valahonnan

Én már elkezdtem az Önismereti utam

Hogy kezdődött?

Fiatal korom óta érzem magamban a késztetést, hogy segítsek másoknak. Bár eredetileg pszichológus szerettem volna lenni az élet más irányba vitt. Az egyetem után éveken át csak sodródtam munkahelyről munkahelyre. Bármilyen pozicióban is voltam, mindig jobban érdekeltek az emberek, mint a hozzám tartozó feladatok. Lassanként kiégtem abba, hogy olyan területen próbáljam megállni a helyem ami távol áll tőlem.
Ez vezetett oda, hogy tudatosan elkezdjek önismerettel foglalkozni. Először egy érzelemfókuszú önismereti csoportba csatlakoztam, majd egyéni terápiára jártam. Újra előjött bennem a vágy, hogy segítsek másoknak, ezért elvégeztem egy holisztikus szemléletű coach képzést. Bár eredetileg csak ugródeszkaként tekintettem rá egy segítő szakma felé, a különböző módszerek sokszínűsége és az általa közvetített szemléletmód megragadott. Az alkalmazott módszerek és gyakorlatok nemcsak külső változásokat hoznak, hanem pozitív érzelmi munkával erősítik az önértékelést, megtanítva határokat húzni és egy komplexebb világnézetet hoz magával.
Bár már sokat kaptam a coachingtól, folyamatosan azon dolgozom, hogy mélyebben megismerjem a döntéseinkre ható tényezőket. Jelenleg családállítást tanulok, hogy a múlttal kapcsolatos belső folyamatokat jobban megismerjem.
Többet szeretnél tudni?

Hogy kezdődött?

Fiatal korom óta érzem magamban a késztetést, hogy segítsek másoknak. Bár eredetileg pszichológus szerettem volna lenni az élet más irányba vitt. Az egyetem után éveken át csak sodródtam munkahelyről munkahelyre. Bármilyen pozícióban is helyezkedtem el, mindig jobban érdekeltek az emberek, mint az elvégzendő munka. Lassanként kiégtem abba, hogy olyan területen próbáljam megállni a helyem, ami távol áll tőlem.
Ez vezetett oda, hogy tudatosabban kezdjek el önismerettel foglalkozni. Először egy érzelemfókuszú önismereti csoportba csatlakoztam, majd egyéni terápiára is elmentem. Újra előjött bennem a vágy, hogy segítsek másoknak, ezért végeztem el egy holisztikus szemléletű coach képzést. Bár eredetileg csak ugródeszkaként tekintettem rá egy segítő szakma felé, a különböző módszerek sokszínűsége és az általa közvetített szemléletmód megragadott. A gyakorlatok nemcsak külső változásokat hoznak, hanem pozitív érzelmi munkával erősítik az önértékelést, megtanítanak határokat húzni és egy komplexebb világnézetet kialakítani.
Mivel folyamatosan dolgozik bennem, hogy mélyebben megismerjem az ember életére ható tényezőket, igyekszem tovább képezni magam. Tavaly a család és szervezetállítás módszerét sikerült elsajátítani, de a jövőben is folytatni kívánom a tanulást, hogy még átfogóbban tudjak segíteni a hozzám fordulókat.
Többet szeretnél tudni?

Dolgozzunk együtt!

Mint olyan személy, aki szintén vett már részt segítő szakemberrel folytatott munkában, mélyen átérzem min mész keresztül, amikor te is segítséget keresel. Az én szerepem az, hogy teljes empátiával és elfogadással támogassalak ezen az úton.

Fontos számomra, hogy biztonságban érezd magad és őszintén oszthasd meg gondolataidat.  Tudom, hogy szembenézni az életünk nehezebben működő részeivel nem mindig könnyű, de hidd el, hogy a változás hozhat örömöt és szabadságot az életedben.

A coaching egy pozitív érzésekkel dolgozó módszer, segítségével fokozatosan közelebb kerülhetsz ahhoz a valósághoz, amely hatással van rád, miközben megtanulod a saját életed irányítani és önmagad elfogadása során felfedezheted a benned rejlő értékeket, miközben alkalomról-alkalomra töltődsz.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Beszéljünk!

Amennyiben kérdésed adódna a szolgáltatásaimmal kapcsolatban vagy szeretnél időpontot kérni, kérlek írj az alábbi elérhetőségre, vagy küldj üzenetet az űrlapon keresztül!
Nézz küröl a gyakori kérdések között is!
Foglalj ingyenes konzultációt!
A változás az első lépéssel kezdődik!
Kérdés esetén olvasd át a gyakori kérdéseket!